Barbro Eide

Fantastisk flott rengjøring! Trodde knapt det var mulig å få leiligheten min så fin… den skinte! Den så nesten ut som en helt ny leilighet etter noen timer med Ren og Fin AS. I tillegg hørte de nøye på info, var hyggelige og forståelsesfulle, og gjorde i det hele tatt en fantastisk innsats!

Catherine Keül

Pålitelige og profesjonelle

Andreas Haug

Utrolig dyktige, jobber raskt og effektivt. Også over tid. Aldri noe tull. Anbefales på det varmeste.

Anne Beatrice Fantin Wikborg

Veldig dyktige og pålitelig vaske firma. Alt ser flunkende rent og pent ut når de er ferdige. Brukt dem i mange år! Anbefales på det varmeste!

Simona

Veldig fornøyd med rensede av lenestolen. Stolen ser som ny ut. Jeg anbefaler til andre å bruke den tjeneste (møbelrens).

Arne Andreassen

Vi setter veldig pris på den kontorvasken og vindusvasken som Ren&Fin gjorde for vår bedrift. Det er lenge siden vi har hatt det så rent, og det føles godt med et bedre inneklima for alle de ansatte!

Beate Gulliksen

Butikken vår trenger en grundig vask innimellom. Selv om de ansatte tar seg av periodisk vask, så krever rett og slett deres arbeidshverdag et annet fokus mesteparten av tiden. Derfor ble det naturlig for vår butikk å velge Ren&Fin som en komplett leverandør av en grundig vask

Martin Heggenes

Våre kontorer har alltid vært helt ok i henhold til renhold, men vi tok aldri ansvar for vinduene. På et tidspunkt var det nærmest vanskelig å se ut vinduene til tider. Det var før Ren&Fin kom inn og gjorde en fantastisk vindusvask. I dag er vinduene skinnende rene, og vi planlegger å holde dette gående med Ren&Fin inn i fremtiden

Torbjørn Hansen

Våre kjøkken trengte en virkelig vask, men i den hektiske restaurantbransjen er det ikke mye tid til overs. Derfor valgte vi å satse på løsningen som Ren&Fin tilbød. I dag er vårt kjøkken strålende rent etter den kjøkkenvasken Ren&Fin utførte hos oss

Anne Iversen

For oss var godt innemiljø viktig, og da spesielt at jobben ble gjort grundig. Vi bestemte oss for å gå for Ren&Fin og har ikke angret ett sekund siden. Det er veldig deilig for oss å komme på jobb til rene og pene kontorlokaler.