Vår Miljøvennlige Innsats hos Ren & Fin AS

386804447 1278771849422647 6794832148458406731 n 1 11zon

Ansvarlige Rengjøringsmetoder

Hos Ren & Fin AS tar vi miljøansvar på alvor. Vi forstår viktigheten av å beskytte vår planet og integrerer bærekraftige praksiser i alle aspekter av vårt arbeid.

Vi bruker miljøvennlige rengjøringsmidler og metoder for å minimere vår påvirkning på miljøet, samtidig som vi leverer topp kvalitet i rengjøring for våre kunder.

Vi er miljøsertifisert i Miljøfyrtårnet.

Ren & Fin AS har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med kontinuerlig forbedring.

Klima og miljø

Å ta vare på miljøet, inkludert klimaet, er viktig for at vi skal kunne nyttiggjøre oss av ressursene vi har på jorda. Klima- og miljøutfordringer er ikke bare noe som vil skje i framtiden. De er her allerede, så å begrense klimagassutslipp vil være positivt for jordas befolkning både i dag og senere. Et varmere klima fører blant annet til mer ekstremvær, som kan ødelegge avlinger eller bosteder. Fattige land er mer avhengige av inntektene fra jordbruket og har dårligere råd til å kunne tilpasse seg klimaendringene. Derfor er befolkningen i fattige land spesielt utsatt, og klimaendringer bidrar til å øke de økonomiske forskjellene.

klima miljo 11zon
last bullet points miljo
  • Samarbeid med Miljøvennlige Leverandører: Vi velger leverandører som deler vårt engasjement for miljøet.
  • Opplæring og Bevissthet: Regelmessig opplæring av vårt team for å fremme miljøbevissthet og ansvarlige praksiser.
  • Kontinuerlig Forbedring: Vi er forpliktet til å kontinuerlig forbedre våre bærekraftige praksiser og metoder.