Profesjonell Flyttevask i Oslo | Ren & Fin AS – Grundig Rengjøring for Din Flytteprosess

Flyttevask er en grundig rengjøring som utføres når man flytter ut av en bolig eller kontorlokale. Dette er viktig for å etterlate eiendommen i god stand for neste beboer eller leietaker. Vanligvis inkluderer flyttevask følgende:

 1. Generell Rengjøring: Rengjøring av alle rom, inkludert støvsuging og vasking av gulv, tørking av støv fra alle overflater og fjerning av spindelvev.
 2. Kjøkken: Grundig rengjøring av skap, benkeplater, ovn, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.
 3. Bad: Rengjøring av dusj, badekar, toalett, vask og speil.
 4. Vinduer: Vask av vinduer innvendig og utvendig.
 5. Dører og Karmer: Tørking av dører, karmer og lister.
 6. Hvitvarer: Rengjøring av hvitevarer som vaskemaskin og tørketrommel.
 7. Eventuell Maling eller Reparasjoner: Mindre vedlikeholdsoppgaver kan også være inkludert etter avtale med utleier eller eier.

Flyttevask sikrer at eiendommen er klar for de neste beboerne eller leietakerne, samtidig som det kan bidra til å få tilbake depositumet ditt hvis du leier. Det er vanlig å bestille profesjonelle renholdsfolk for flyttevask for å sikre at alt blir gjort grundig og i henhold til avtalte standarder.

Velg Ren & Fin AS for profesjonell flyttevask i Oslo. Vi tilbyr grundig rengjøringstjenester som sikrer at din gamle eiendom er klar for neste beboer eller leietaker. Kontakt oss i dag for pålitelige og effektive flyttevaskløsninger

Når det gjelder prising av flyttevask, varierer kostnaden avhengig av flere faktorer:

 1. Størrelse på eiendommen: Jo større eiendommen er, desto mer tid og ressurser kreves det for å utføre en grundig rengjøring.
 2. Tilstand på eiendommen: Eiendommens generelle tilstand og hvor grundig rengjøringen må være vil påvirke kostnaden. Eiendommer som er svært skitne eller som krever ekstra arbeid for å fjerne flekker og smuss vil vanligvis ha høyere kostnader.
 3. Type rengjøring: Omfanget av tjenester som etterspørres, for eksempel vindusvask, rengjøring av hvitevarer og spesialisert rengjøring av gulv eller tepper, kan påvirke prisen.
 4. Beliggenhet: Kostnaden kan også variere avhengig av geografisk beliggenhet og tilgjengeligheten til rengjøringstjenester.

Når du velger Ren & Fin AS for din flyttevask, sikrer vi konkurransedyktige priser som reflekterer arbeidets omfang og vårt fokus på kvalitet. Vårt erfarne team står klare til å møte dine behov og sikre at din eiendom er klar til neste fase. Kontakt oss i dag for å få en prisvurdering og mer informasjon om våre skreddersydde rengjøringstjenester!

“Dyrere og bedre” reflekterer vår tilnærming til flyttevask, hvor kvalitet og effektivitet er vårt varemerke. Med lang erfaring og riktig bruk av vaskemidler sikrer vi grundig rengjøring som oppfyller de høyeste standardene.