Litt om oss

Renhold – Det elsker vi!

Vi er lidenskapelig opptatt av renhold  etter å skape rene og trivelige miljøer.

Vi er dedikert til å tilby skreddersydd arbeidskraft som møter dine spesifikke behov og forventninger. Her er hva vi står for:

 • Kvalitet: Vi garanterer høy standard og nøye utvalgte ressurser som sikrer fremragende resultater.
 • Pålitelighet: Vår arbeidskraft er pålitelig og leverer til avtalt tid, uten unntak.
 • Tilgjengelighet: Vi tilpasser oss din timeplan for å sikre fleksibilitet og enkel tilgang til våre tjenester.
 • Tillit: Våre ressurser har en solid bakgrunn og etablerer tillitsfulle relasjoner med våre kunder.

Hvorfor?

 1. Erfaring og Ekspertise: Vi har lang erfaring i bransjen og våre renholdsarbeidere har ekspertise innen ulike typer rengjøringstjenester.
 2. Høy Kvalitet: Vi setter alltid kvalitet først og bruker kun de beste rengjøringsmidlene og -metodene for å sikre grundig og effektiv rengjøring.
 3. Pålitelighet: Våre ansatte er pålitelige og utfører renholdet til avtalt tid, slik at du kan stole på oss til å holde dine lokaler rene til enhver tid.
 4. Tilpassede Løsninger: Vi skreddersyr våre tjenester etter dine spesifikke behov og ønsker, enten det gjelder regelmessig vedlikehold eller spesialisert rengjøring.
 5. Miljøvennlige Praksiser: Vi tar miljøansvar på alvor og bruker miljøvennlige rengjøringsprodukter og -metoder når det er mulig.
 6. Kundetilfredshet: Vår førsteprioritet er å sikre at kundene våre er fornøyde. Vi lytter til dine tilbakemeldinger og jobber kontinuerlig for å forbedre våre tjenester.
 7. Kompetent Team: Vi har et dedikert team av profesjonelle renholdsarbeidere som er godt trent og dedikert til å levere den beste service.

Enten det er hjemme eller på kontoret, kan du stole på at vi leverer enestående renholdstjenester som vil møte og overgå dine forventninger.

Miljø
Vi er stolte av å være miljøsertifisert i Miljøfyrtårnet. Dette betyr at vi tar aktivt ansvar for miljøet i våre renholdstjenester.