Vaskehjelp

Vil du frigjøre din dyrebare lørdag fra husarbeidet? Ren & Fin AS tilbyr profesjonell vaskehjelp som gir deg mer tid til det du virkelig elsker.

Våre dedikerte vaskehjelpere tar seg av alt fra støvsuging og mopping av gulv til grundig rengjøring av kjøkken og bad. Vi tar også på oss oppgaver som å skifte sengetøy, hvis det er ønskelig!

Miljøhensyn er en viktig del av vår tjeneste. Vi er opptatt av å skape en bærekraftig fremtid og tar derfor ansvar for våre handlinger.

Her er noen av våre vaskehjelp-tjenester:

  • Støvtørking av alle tilgjengelige flater
  • Støvsuging av sofaer, lenestoler, gulv og tepper
  • Rengjøring av kjøkken og bad
  • Vask av alle gulv

Vi setter sikkerhet og pålitelighet høyt. Derfor følger vi strenge prosedyrer for å minimere risikoen for spredning av smittsomme sykdommer.

Videre kan du være trygg på at vår virksomhet er godkjent av Arbeidstilsynet, og alle våre ansatte har renholdskort og relevant erfaring. Vi er også forsikret gjennom Gjensidige og kan gi deg referanser på forespørsel.

“Vaskehjelp” er en tjeneste som vi tilbyr . Ren & Fin AS utfører rengjøring av private hjem eller bedrifter mot betaling. Vaskehjelpen kan inkludere en rekke oppgaver som støvsuging, mopping, støvtørking, vasking av gulv, rengjøring av kjøkken og bad, skifte sengetøy, og andre relaterte oppgaver. Målet med vaskehjelp er å avlaste kundene fra husarbeidet og gi dem mer tid til andre aktiviteter.

Kontakt skjema finnes her: https://www.renogfin.no/#kontakt