Velg kategori

Bedrift

Privat

OM OSS

VELKOMMEN HOS REN&FIN AS

Vi utfører et bredt spenn av renholdsoppgaver i fylkene Oslo og Viken. Blant annet leverer vi kontorvask, vindusvask, kjøkkenvask, butikkvask, og rett og slett vask av alle arealer og områder du kan tenke deg. På denne måten kan din bedrift fremstå med et godt inneklima, både for ansatte, samarbeidspartnere, og ikke minst kunder.

Vi tilbyr dessuten også oppgaver slik som rydding i garderoben din, deriblant stryking og bretting av klær. I tillegg hjelper vi deg også i hagen om ønskelig. Her kan vi bistå med beskjæring av busker, fjerning av hageavfall, graving på mindre områder, så vel som planting.

Få Gratis Befaring!

Ring på tlf  +47 462 68 507  for mer informasjon

Du kan også kontakte oss på epost: info@renogfin.no

TILBAKEMELDINGER

OFFENTLIG GODKJENT

OFFENTLIG GODKJENT

Kvalitet

Vi leverer tjenester til både bedrift- og privatmarkedet, og våre systemer og rutiner sørger for kvalitetssikring og oppfølging av alle våre tjenester. Vi legger æren vår i å levere som avtalt til alle våre kunder.

Miljø

Vi tar miljøet på alvor. Vi benytter miljøvennlige produkter, har fokus på avfallshåndtering og unngår unødig bilbruk for å redusere utslippene fra våre tjenester, og dermed belastningen på det ytre miljøet.

DE STOLER PA OSS

GALLERI

KONTAKT OSS

Du kan i dag kontakt oss for en uforpliktende og gratis befaring. Har for renhold av din bedrift. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss, eller sende oss en e-post. Vi har hyggelige medarbeidere som svarer hurtig, slik at du får rengjort din bedrift en gang for alle!

Hva er forskjellen mellom vanlig husvask og profesjonell vask?

Profesjonelle benytter skikkelige verktøy for hverdagsrenholdning og for dyprensing. Profesjonelle verktøy er mildere mot overflater i motsetning til husholdningskjemikalier som ved misbruk enkelt kan ødelegge gulv, avløp, etc.

Utfører dere vask om natten eller sent på kvelden?

Ja, Renogfin tilbyr tjenester 24 timer om dagen, 7 dager i uken. Vær oppmerksom på at arbeid utenfor vanlig arbeidstid kan koste mer.

Trenger jeg å være hjemme under vaskingen?

Hvis ansatte fra Renogfin har tilgang til eiendommen, og vet hva de skal gjøre og hvordan, trenger du ikke være til stede. Det er en fordel dersom du er til stede når oppdraget er fullført for godkjenning.

Hvor mye koster renholdstjenestene?

Vår regel er å utarbeide den eksakte prisen først etter at en representant har vært på inspeksjon og forberedt et detaljert kostnadsestimat, siden hvert objekt er helt unikt. Over telefonen er det stor risiko for å gi et misvisende estimat av nødvendig arbeidsmengde og hvor skittent det er, samt hvilket utstyr og hvilke materialer som er nødvendig for renholdet. Hvis vi kan finne ut nødvendig informasjon om objektet (f. eks. fra bilder), kan vi gi et pristilbud over telefonen. Mer informasjon om priser finnes på nettsiden vår.

Hva om kunden synes kvaliteten på tjenesten var dårlig?

Det er lite sannsynlig at en slik situasjon skal oppstå. Likevel, hvis det skulle skje, må du kontakte selskapet umiddelbart. Vi ordner problemet uten ytterligere kostnad for kunden. Vår første prioritet er å gjøre kunden fornøyd.

Hva slags utstyr benyttes?

Spesialister med erfaring i bruk av profesjonelle verktøy for rengjøring og rens, med kvalitetssertifiseringer. Det gjøres også bruk av vanlige husholdningskjemikalier.

Kan man stole på de ansatte?

Renogfin AS utfører grundig bakgrunnsjekk av alle ansatte, inkludert en medisinsk undersøkelse. Alle ansatte har arbeidskontrakt.    Facebook

    Instagram

    Facebook

    Instagram